Chipotle Chicken Quesadillas

Quesadilla med chipotle-kylling

Old El Paso® salsa og tortillaer er enkle å kombinere med hjemmelagde quesadillaer med kylling, som er klare på 35 minutter. Perfekt hvis du er glad i meksikansk mat.
  • Beregnet tid
  • Mild Krydder skala

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 1/2 rød paprika, skåret i tynne strimler
  • 1/2 stor løk i tynne skiver
  • 125 g hermetisert eller frossen mais
  • 375 g stekt kylling i strimler
  • 110g cheddar, revet
  • 1 spiseskje chipotle-saus
  • 2 spiseskjeer hakket koriander
  • 6 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas
  • 6 spiseskjeer Old El Paso™ Thick ‘n Chunky Salsa

Slik gjør du

  • I en 25 cm non-stick stekepanne varmer du 1 spiseskje olje på middels/høy varme. Tilsett paprika, løk og mais. Stek i 4–5 minutter eller til paprikaen og løken er myknet. Rør av og til. Ta pannen av platen og rør inn kylling, ost, chipotle-saus og koriander. Hell innholdet over i en annen beholder og vask pannen.
  • Pensle den ene siden av hver tortilla med 2 spiseskjeer olje. Ta 1 tortilla og legg den med siden med oljen ned i pannen. Spre 2 spiseskjeer salsa på tortillaen. Bruk en skje til å ha ca. 1/3 av kyllingblandingen på tortillaen. Legg en annen tortilla på toppen med siden med oljen opp.
  • Stek tortillaen i en panne på middels/høy varme i 1 til 2 minutter på hver side, eller til tortillaen er gyllen og osten er smeltet. Gjør det samme med resten av tortillaene, salsaen og kyllingblandingen. Skjær hver quesadilla i stykker til servering.

Server gjerne med guacamole og rømme.