Pulled pork med kremet coleslaw

En smaksrik og langtidskokt amerikansk klassiker i meksikansk tapning. Krydret, mørt svinekjøtt møter kremet og sprø coleslaw i myke tortillabåter.

Ingredienser

  • 2 pakker Old el Paso™ Stand ‘N Stuff Mini™ Tortillas

PULLED PORK

  • 1,5 kg benfri svinenakke
  • 2 ss flaksalt
  • 1 ts nymalt svart pepper
  • 1 ss paprikapulver
  • 1 ts cayennepepper
  • 2 gule løker
  • 1 hel hvitløk
  • 1 flaske BBQ-saus med røksmak (250 ml)

COLESLAW

  • 300 g hvitkål
  • 2 gulrøtter
  • 1,5 dl crème fraîche
  • 1 dl majones
  • 1,5 ts dijonsennep
  • Salt & pepper

Slik gjør du

Sett ovnen på 125 grader. Tørk av kjøttet, og gni inn alt krydderet. Legg kjøttet i en ildfast form med lokk. Skrell den gule løken, og skjær den i båter. Skrell hvitløken. Legg all løken rundt kjøttet i formen. Hell over BBQ-sausen, slik at den dekker kjøttet og løken. La stå under lokk i nedre del av ovnen i minst 5 timer, eller til det går an å rive opp kjøttet i tråder. Riv alt kjøttet fra hverandre, og bland det med sausen.

COLESLAW
Finriv kål og gulrøtter. Bland dem med alle de andre ingrediensene, og smak til med salt og pepper. La gjerne stå 1 time i kjøleskapet før servering.