Pankofriterte fisketacoer med hot mayo, mangosalsa og kokosflak

Tacobåter fylt med sprø, pankofritert torsk kombinert med søtsterk mangosalsa og kremet hot mayo gir en frisk, krydret smaksopplevelse inspirert av Mexicos vestkyst.

Ingredienser

  • 1 pakke Old el Paso™ Stand ‘N Stuff Mini™ Tortillas
  • 600g torskefilet
  • 1 ts salt
  • 2 krm nymalt svart pepper
  • 1,5 dl hvetemel
  • 1 egg
  • 3 dl panko-brødsmuler
  • 1 liter rapsolje

HOT MAYO

  • 2 dl majones
  • 4 ss Sriracha-saus eller en annen sterk chilisaus
  • Salt & pepper

MANGOSALSA

  • 200 g mango, fersk eller
  • tint fryst
  • 1 rød chili
  • Saft fra en halv lime
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss eplesidereddik
  • Fersk koriander etter smak
  • Salt & pepper

Slik gjør du

Skjær fisken i større biter. Krydre med salt og pepper. Dypp fisken i mel, vispet egg og til slutt i panko-brødsmulene. Hell oljen i en kjele med høye kanter, og varm den opp til 180 grader. Friter noen fiske-biter om gangen inntil de er gylne, ca. 4 – 5 minutter. La renne av på kjøkken-papir.

Hot mayo

Bland majones og sterk saus, og smak til med salt og pepper.

Mangosalsa

Skjær mangoen i mindre biter. Finhakk chilien. Bland alt sammen med limesaft, olivenolje og eplesidereddik. Tilsett koriander etter smak, og smak til med salt og pepper. Garner retten med kokosflak, og drypp hot Pynt over.