Cheesy Refried Black Bean Dip

Ostedipp med refried black beans

Prøv denne dippen på din neste spillekveld. Refried black beans gir en fantastisk smak, og alle gjestene blir mette.
  • Beregnet tid
  • Sterk Krydder skala
  • Ingredienser

Ingredienser

    Dipp
  • 1 teskje vegetabilsk olje
  • 1 boks (435 g) Old El Paso™ Refried Beans
  • 100g cheddar, revet
  • 1 glass (125 g) Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
  • 1 spiseskje Old El Paso™ Hot & Spicy tacokrydderblanding
  • 50 g fetaost, smuldret
  • Til servering
  • Tortilla-chips
  • Paprikaskiver

Slik gjør du

  • Forvarm ovnen til 190 °C (varmluft 170 °C). Smør en liten ildfast form med vegetabilsk olje.
  • Bland refried beans, cheddar, salsa- og tacokrydderblanding i en liten bolle. Bruk en skje til å overføre blandingen til den ildfaste formen og dryss over fetaost.
  • Stek avdekket i 15 til 20 minutter eller til den er gjennomvarm og du ser bobler. Serveres med tortilla-chips og paprikaskiver.

  • For ekstra farge og sprøhet, kan du toppe den varme dippen med finhakket oransje paprika og finhakket vårløk før servering. Delicioso!
  • Saltinnholdet til fetaosten fungerer godt sammen med refried bean-dippen, men hvis du foretrekker det, kan du bruke mozzarella eller cheddar.