Ingredienser

  • 1 pose Old El Paso™ Nachips™
  • 1 boks Old El Paso™ Jalapeños
  • 1 boks Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa
  • 150 g cheddarost, skivet eller revet
  • crème fraîche eller rømme
  • crème fraîche eller rømme

Slik gjør du

  • Forvarm ovnen til 180 °C, og fordel nachipsen på en plate med bakepapir.
  • Fordel jalapeños jevnt over chipsen med fingrene, og topp med ost.
  • Sett dem inn i ovnen, og stek i ca. 5-10 minutter til osten er smeltet (varmen kan variere i ulike ovner, så vær nøye med å passe på).
  • Sett hele platen på bordet, og server med forskjellige dipsauser, f.eks. Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa, creme fraîche, rømme eller guacamole. Så er det bare å dyppe og nyte.

Tips: Hvis du vil ha retten litt fyldigere, kan du legge en klatt kjøttdeig på nachipsen før du gratinerer dem i ovnen!