Minitacos med svarte bønner og mango pico de gallo

Ingredienser

  • 2 bokser (á 400 g) Old El Paso™ svarte bønner, avrent
  • 1 liten grønn chili, hakket
  • 2 ss smør
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 3 krm. malt spisskummen
  • 1 moden mango, skrelt og skåret i terninger
  • 1 middels stor rødløk, finhakket
  • 1-2 ss korianderblader, finhakket
  • 1 moden avokado, skrelt, utsteinet og skåret i skiver
  • 4 ss rømme
  • 1 pk. Old El Paso™ Mini Stand ‘N Stuff™ Soft Flour Tortillas

Slik gjør du

  • Varm opp en stor stekepanne over middels varme. Smelt smøret og tilsett hvitløken. La hvitløken steke i 1 minutt før du tilsetter grønn chili og spisskummen. Rør og stek videre i 1 minutt. Rør inn de svarte bønnene og 1/2 dl vann. Smak til med salt og pepper. Stek videre i 6–8 minutter, og rør av og til. Ta deretter pannen av varmen.
  • Bland finhakket mango, rødløk og koriander. Dryss med salt og pepper og bland godt.
  • Servering: Øs varme svarte bønner i tortillas. Øs mangoblandingen over og legg en avokadoskive i hver tortilla. Legg litt rømme på toppen av hver taco og nyt.