Meksikansk pepperoni-pizza

Meksikansk pepperoni-pizza

Prøv denne nye vrien på pizza: Tortilla er en perfekt måte å rask lage en pizza som både barn og voksne vil like!
Beregnet tid 25 minutter
Antall personer 5
Krydder skala Mild
Ingredienser 8

Ingredienser

  • Formfett eller vegetabilsk olje
  • 10 Old El Paso™ Super Soft Mini Flour Tortillas
  • 1 boks (435 g) Old El Paso™ Refried Beans
  • 125 g Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
  • 1 spiseskje chipotle-saus
  • 40 skiver pepperoni
  • 175 g meksikansk ost eller cheddar, finrevet
  • Lime i båter, om ønskelig

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 220 °C (varmluft 200 °C). Smør 2 ark bakepapir med formfett eller olje. Spray eller pensle begge sidene av hver tortilla og legg dem på bakepapirene. Stek i ovnen i 3 minutter eller til bunnen har blitt ganske sprø. Snu tortillaene og fortsette å steke i 2–3 minutter eller til bunnen er ganske sprø (tortillaene vil fortsette å bli sprø under avkjøling). Legg tortillaene over på en rist til avkjøling. Reduser ovnstemperaturen til 180 °C (varmluft 160 °C).
  2. I mellomtiden blander du refried beans, salsaen og chipotle-sausen i en mellomstor bolle.
  3. Fordel blandingen med refried beans (ca. 3 spiseskjeer) på hver avkjølte tortilla, uten å legge fyll 1–2 cm fra kanten. Topp med pepperoni-skiver (3 per tortilla) og ost.
  4. Stek tortillaene i ovnen i 6–7 minutter eller til de er gjennomvarme og osten er smeltet. Skjer i passende stykker.

Eksperttips

  • Det er også godt å servere med jalapenos og rømme.
  • Gjør det dobbelt så gøy! Stable 2 pizzaer oppå hverandre før andre gang de stekes, og stek i 8 til 9 minutter, for virkelig unike pizzaer!