Meksikansk grillspyd med hvetetortillas

Ingredienser

  • 500 g svinefilet
  • 1 chorizo
  • 1 ts Old El Paso™ Fajita Spice Mix
  • 8 laurbarblader
  • 4 artisjokkhjerter
  • Salt
  • 1 rod paprika
  • 4 Old El Paso™ Flour Tortillas
  • ½ gronn chili
  • olivenolje
  • revet skall fra 1 sitron
  • grillspyd i tre

Slik gjør du

  • Del opp svinefileten i 8 like store deler.
  • Smak til med olivenolje, laurbarblad, fajitaskrydder og salt.
  • Skjar chorizoen i 8 biter.
  • Del paprikaen i 4 biter og artisjokkhjertene pa midten.
  • Mariner gronnsakene i olivenolje og sitronskall.
  • Blotlegg trespydene for grilling slik at de ikke blir brente.
  • Fest kjott og gronnsaker pa spydene og legg dem pa grillen.
  • Hell olivenolje og skivet gronn chili over tortillalefsene.
  • Nar spydene er ferdiggrillede, legges kjott og gronnsaker i tortillalefsene.
  • Topp med Old El Paso™ Thick ’n Chunky Salsa, rull sammen og nyt.