Kylling Taco i Stand’N Stuff™ Tortillas

Raskt og enkelt: Disse fajitaene er lette å holde og blir spist opp på et blunk!

Ingredienser

Taco

  • 1½ spiseskje vegetabilsk eller olivenolje
  • 500 g kyllingfileter, skåret i strimler
  • 1 Old El Paso™ Stand'N Stuff™ soft tortilla
  • 1 Old El Paso™ Fajita Spice Mix
  • 1 rød løk, i skiver 
  • 1 rød paprika, skåret i strimler 
  • 1 gul paprika, skåret i strimler 
  • Frisk koriander, til å drysse over 

Til servering

  • Lime 
  • Old El Paso™ Original Nachips™ 
 

Slik gjør du

  1. Varm opp halvparten av oljen i en stor stekepanne og stek kyllingfiletene i 5–10 minutter, til de er gjennomstekte. Rør inn løken og paprikaen og la det fortsette å steke i 5 minutter, til grønnsakene er passe møre. Rør inn Fajita kryddermiksen og stek i ett minutt til
  2. I mellomtiden varmer du opp tortillaene etter pakkens instruksjoner.
  3. Fyll Stand’N Stuff™ tortillaene med blandingen av kylling, løk og paprika. Dryss over koriander. Klem litt lime på toppen, om ønskelig. 

Det er også godt å servere retten med salat, hakkede tomater og litt revet ost.