Chicken Enchilada Lasagne

Kylling-enchilada-lasagne

Mexico møter Italia i denne overraskende enkle retten – bare legg stekt kylling, ost, salsa og andre enchilada-ingredienser mellom tortillas.
  • Mild Krydder skala

Ingredienser

    Lasagne
  • 1 glass (344 g) Old El Paso™ Enchiladasaus
  • 125 g Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
  • 500g stekt kylling i strimler
  • 125 g rømme
  • 8 vårløk i skiver
  • 2 spiseskjeer Old El Paso™ Garlic & Paprika tacokrydderblanding
  • 1 pakke Old El Paso™ Super Soft Corn Tortillas (8 stykk), skjært i to
  • 225 g cheddar, revet
  • 100 g Old El Paso™ Original Nachips™
  • Til servering
  • 1 stor tomat, hakket
  • 2 spiseskjeer sorte oliven, i skiver
  • Liten håndfull ferske korianderblader

Slik gjør du

  • Forvarm ovnen til 190 °C (varmluft 170 °C). Smør en stor ildfast form (ca. 3 liter). Bland enchilada-sausen og salsaen i en liten bolle og hell 3/4 av blandingen over i en stor bolle, mens du setter 1/4 til sides.
  • Tilsett kylling, rømme, halvparten av vårløken og tacokrydderet i den store bollen og bland sammen.
  • Øs over resten av enchilada-sausblandingen i bunnen av den ildfaste formen. Legg halvparten av tortilla-stykkene over sausen. La dem overlappe om nødvendig. Legg halvparten av kyllingblandingen over tortillaene, dryss på 2/3 av osten. Gjenta prosessen med resten av tortillaene og kyllingblandingen. Spre tortilla-chips og den gjenværende osten over retten, dekk med folie og stek i 30 til 35 minutter.
  • Ta ut av ovnen og server med tomater, oliven, den gjenværende vårløken og korianderblader.

  • Du kan lage denne retten ved bruk av 500 g stekt kjøttdeig av storfe i stedet for kylling.
  • Server gjerne med en fersk og smakfull ruccolasalat.