Chicken BLT Taco Salad

Kylling BLT Taco-salat

Denne unike salaten har alt: ost, kjøtt og grønnsaker som alle er bundet sammen med en enkel salsadressing.
  • Beregnet tid
  • Mild Krydder skala

Ingredienser

    Dressing
  • 125 g Old El Paso™ Thick ‘n Chunky Salsa
  • 125 g fransk dressing
  • Salat
  • 8 skiver bacon, skåret i 1 cm biter
  • 4 kyllingbryst uten skinn opg bein, i skiver
  • 1 romanosalat, i skiver
  • 1 gul paprika, hakket
  • 2 store tomater, hakket
  • 1 avokado, skrellet, stein fjernet og kuttet i skiver
  • 175g cheddar, revet
  • Til servering
  • Rømme
  • Old El Paso™ Original Nachips™

Slik gjør du

  • Bland ingrediensene til dressingen sammen i en mellomstor bolle.
  • Stek bacon i en stor non-stick stekepanne (ca. 30 cm) på middels/høy varme, til de er sprøe og gylne. Ta ut den stekte baconen ved hjelp av en hullsleiv, slik at eventuelt gjenværende stekefett blir igjen i pannen. Legg kyllingen i stekefettet. Stek i 4 til 6 minutter, til den er brun og ikke lenger rosa i midten. La den avkjøles litt. Sett i kjøleskap i 30 minutter eller til den er helt avkjølt.
  • Legg lag med salat, kylling, bacon, paprika og tomater i en dyp salatskål. Topp med dressing. Serveres umiddelbart eller oppbevar i kjøleskap i inntil 24 timer.
  • Like før servering pynter du den med avokado og ost. Server med rømme og tortilla-chips.

For å spare tid, kan du kjøpe bacon og kylling som allerede er stekt.