Klassiske kylling-fajitas med mais, avokado og koriandersalsa

Klassiske kylling-fajitas med mais, avokado og koriandersalsa

Det har aldri vært enklere å lage glutenfrie kylling-fajitas enn med vår klassiske Old El Paso-oppskrift. Bare bruk vårt glutenfrie Smoky BBQ Fajita Kit og legg til mør kylling, sprø paprika og smakfull løk. Topp opp med deilig mais, avokado og koriandersalsa for en fantastisk, glutenfri middag som hele familien setter pris på.
Beregnet tid 50 minutter
Antall personer 4
Krydder skala Mild
Ingredienser 12

Ingredienser

  • 1 Old El Paso™ Gluten Free Smoky BBQ Fajita Kit
  • 500 g kyllingfileter
  • 1 rød paprika
  • 1 grønn paprika
  • 1 løk
  • 1 boks mais
  • 1 avokado
  • 3 vårløker
  • Sorte oliven
  • 1/2 lime
  • koriander
  • Grønn chilli (etter ønske)

Slik gjør du

  1. Skjær kylling, løk og paprika i strimler. Varm litt olje i en stekepanne og stek kyllingen på medium/høy varme til den er gjennomstekt. Tilsett løk og paprika og la steke videre i 5 - 10 minutter. Hell over den glutenfrie krydderblandingen og stek til kyllingen er brun og grønnsakene sprø.
  2. Skrell avokadoen og kutt den i terninger. Bland sammen avokado, mais og juicen av en halv lime i en bolle. Hakk vårløk, koriander og chilli. Tilsett oliven, vårløk, koriander og chilli i bollen. Bland godt og sett til side.
  3. Varm opp tortillaene.
    - I mikrobølgeovn: Stikk hull på forpakningen og legg den inn i mikrobølgeovnen. Varm opp i 35 sekunder på full styrke (800 Watt). Åpne pakningen og dra fra hverandre tortillaene.

    - I panne: Varm opp en stekepanne og stek tortillaene i 5 sekunder på hver side. Pakk inn i et kjøkkenhåndkle for å dampe.
  4. Sett kylling og paprika, tortillaene, mais- og tomatsalsaen på bordet så alle kan lage sin egen!

Eksperttips

  • Du kan spe på med revet ost, sorte bønner, salat eller litt guacamole!