Hvitløk & chilli reke-tortillalommer med mais og avokado-guacamole

Hvitløk & chilli reke-tortillalommer med mais og avokado-guacamole

Tortillalommene kommer best til sin rett når du spiser en fajita med reker. Ikke noe søl med de lure rekene en gang!
  • Beregnet tid 25 minutter
  • Krydder skala Mild
  • Antall personer 4
  • Ingredienser 13

Ingredienser

  • 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 4 ss Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsa
  • 1 x 198 g boks maiskorn, avrent
  • 2 modne avokadoer, moset uten skall og stein
  • 2 ss frisk, hakket koriander, pluss ekstra til pynt
  • Juice fra 1 lime
  • 1 ss olivenolje
  • 400 g kokte og skrelte reker, tint
  • 1 hvitløksfedd, hakket
  • 1 rød chilli, uten frø, finhakket
  • 2 vårløker i skiver
  • 1/2 hjertesalat, i skiver
  • 200 g cherrytomater, delt i to

Slik gjør du

  • Bland sammen mais, avokado, koriander og limejuice i en bolle. Krydre og sett bort.
  • Varm oljen i en stor stekepanne på sterk varme og stek reker, hvitløk og chilli i 2-3 minutter under omrøring. Band inn krydderblandingen og 1 ss vann og la koke videre i 1 minutt. Rør inn vår løken.
  • Varm opp tortillalommene slik det angis på pakken.
  • Server de varme tortillalommene med rekeblandingen, guacamole, salsaen og de ekstra korianderbladene i boller hver for seg og la alle bestemme sitt eget fyll.

Tips

Bytt gjerne ut rekene med ferdigkokt, revet kylling.

Hermetiske maiskorn er raske og enkle å bruke, men du kan gjerne bruke ferske maiskolber hvis du har. Kok kolbene og skjær av kornene med en kniv. Bland inn i guacamole som ovenfor.