Ingredienser

Dippsaus

  • 2 dl Philadephia ost
  • ½ rod paprika
  • 1 ss olivenolje
  • ⅓ rod chili
  • 1 ss hvitvinseddik
  • salt

Grillede

  • grønnsaker
  • 1 rod paprika
  • 1 ss urtesalt
  • ½ squash
  • 8 sma tomater av ulike farger
  • 2 kvaster timian
  • 1 hvitloksfedd

Søtsur salsa

  • ¼ ananas
  • ½ mango
  • ½ gronn chili
  • 2 kvister koriander
  • 1 ss lime
  • 2 ss olivenolje
  • salt

”Chilipoppede popcorn”

  • 2 dl popcorn
  • 1 ss Old El Paso™ Taco Spice Mix
  • 2 ss olje
  • 1 rod chili
  • 2 kvaster koriander
  • salt

Ristede tortillas

  • 4 Old El Paso™ Corn Tortillas eller Flour Tortillas
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss urtesalt
  • 1 kvast mynte
  • 1 lime i bater

Ristede mandler

  • 4 dl mandler
  • 2 skiver serranoskinke
  • salt
  • 1 ss olivenolje

Slik gjør du

Dippsaus

  • Kjern ut paprikaen, vend i olivenolje og grill gyllenbrun.
  • La avkjoles, del i mindre biter og bland med Philadelphia ost, eddik og chili.
  • Krydre med salt og mer eddik etter smak.

Grillede grønnsaker

  • Kjern ut paprikaen og del i passe store biter.
  • Skjar squash i skiver.
  • Bland alle gronnsaker med olivenolje, urtesalt, skivet hvitlok og timian.
  • Legg pa grillen.

Søtsur salsa

  • Skrell ananas og mango og skjar 1 cm store biter.
  • Krydre med finhakket chili, koriander og presset limejuice.
  • Bland alle ingredienser med olivenolje og salt

”Chilipoppede popcorn”

  • Popp popcorn under lokk i en varm kjele med olje og tacokrydder.
  • Krydre med finhakket chili, koriander og salt etter smak.

Ristede tortillas

  • Del tortillalefsene i sma biter og pensle dem med litt olivenolje.
  • Grill gyllenbrune.
  • Krydre med urtesalt, strimlet mynte og presset lime.

Ristede mandler

  • Rist nottene gyllenbrune i en varm kjele med olivenolje.
  • Tilsett strimlet serranoskinke og krydre med salt.