Hete supersnacks med dipp

Hete supersnacks med dipp

Krydder skala Medium
Ingredienser 35

Ingredienser

Dippsaus

  • 2 dl Philadephia ost
  • 1/2 rod paprika
  • 1 ss olivenolje
  • 1/3 rod chili
  • 1 ss hvitvinseddik
  • salt

Grillede

  • grønnsaker
  • 1 rod paprika
  • 1 ss urtesalt
  • 1/2 squash
  • 8 sma tomater av ulike farger
  • 2 kvaster timian
  • 1 hvitloksfedd

Søtsur salsa

  • 1/4 ananas
  • 1/2 mango
  • 1/2 gronn chili
  • 2 kvister koriander
  • 1 ss lime
  • 2 ss olivenolje
  • salt

”Chilipoppede popcorn”

  • 2 dl popcorn
  • 1 ss Old El Paso™ Taco Spice Mix
  • 2 ss olje
  • 1 rod chili
  • 2 kvaster koriander
  • salt

Ristede tortillas

  • 4 Old El Paso™ Corn Tortillas eller Flour Tortillas
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss urtesalt
  • 1 kvast mynte
  • 1 lime i bater

Ristede mandler

  • 4 dl mandler
  • 2 skiver serranoskinke
  • salt
  • 1 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Dippsaus
    Kjern ut paprikaen, vend i olivenolje og grill gyllenbrun.
  2. La avkjoles, del i mindre biter og bland med Philadelphia ost, eddik og chili.
  3. Krydre med salt og mer eddik etter smak.
  4. Grillede grønnsaker
    Kjern ut paprikaen og del i passe store biter.
  5. Skjar squash i skiver.
  6. Bland alle gronnsaker med olivenolje, urtesalt, skivet hvitlok og timian.
  7. Legg pa grillen.
  8. Søtsur salsa
    Skrell ananas og mango og skjar 1 cm store biter.
  9. Krydre med finhakket chili, koriander og presset limejuice.
  10. Bland alle ingredienser med olivenolje og salt.
  11. ”Chilipoppede popcorn”
    Popp popcorn under lokk i en varm kjele med olje og tacokrydder.
  12. Krydre med finhakket chili, koriander og salt etter smak.
  13. Ristede tortillas
    Del tortillalefsene i sma biter og pensle dem med litt olivenolje.
  14. Grill gyllenbrune.
  15. Krydre med urtesalt, strimlet mynte og presset lime.
  16. Ristede mandler
    Rist nottene gyllenbrune i en varm kjele med olivenolje.
  17. Tilsett strimlet serranoskinke og krydre med salt.