Ingredienser
Dippsaus
- 2 dl Philadephia ost
- 1/2 rod paprika
- 1 ss olivenolje
- 1/3 rod chili
- 1 ss hvitvinseddik
- salt
Grillede
- grønnsaker
- 1 rod paprika
- 1 ss urtesalt
- 1/2 squash
- 8 sma tomater av ulike farger
- 2 kvaster timian
- 1 hvitloksfedd
Søtsur salsa
- 1/4 ananas
- 1/2 mango
- 1/2 gronn chili
- 2 kvister koriander
- 1 ss lime
- 2 ss olivenolje
- salt
”Chilipoppede popcorn”
- 2 dl popcorn
- 1 ss Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 2 ss olje
- 1 rod chili
- 2 kvaster koriander
- salt
Ristede tortillas
- 4 Old El Paso™ Corn Tortillas eller Flour Tortillas
- 2 ss olivenolje
- 1 ss urtesalt
- 1 kvast mynte
- 1 lime i bater
Ristede mandler
- 4 dl mandler
- 2 skiver serranoskinke
- salt
- 1 ss olivenolje
Produkter i oppskriften
Slik gjør du
Dippsaus
- Kjern ut paprikaen, vend i olivenolje og grill gyllenbrun.
- La avkjoles, del i mindre biter og bland med Philadelphia ost, eddik og chili.
- Krydre med salt og mer eddik etter smak.
Grillede grønnsaker
- Kjern ut paprikaen og del i passe store biter.
- Skjar squash i skiver.
- Bland alle gronnsaker med olivenolje, urtesalt, skivet hvitlok og timian.
- Legg pa grillen.
Søtsur salsa
- Skrell ananas og mango og skjar 1 cm store biter.
- Krydre med finhakket chili, koriander og presset limejuice.
- Bland alle ingredienser med olivenolje og salt
”Chilipoppede popcorn”
- Popp popcorn under lokk i en varm kjele med olje og tacokrydder.
- Krydre med finhakket chili, koriander og salt etter smak.
Ristede tortillas
- Del tortillalefsene i sma biter og pensle dem med litt olivenolje.
- Grill gyllenbrune.
- Krydre med urtesalt, strimlet mynte og presset lime.
Ristede mandler
- Rist nottene gyllenbrune i en varm kjele med olivenolje.
- Tilsett strimlet serranoskinke og krydre med salt.