Beef Taco Rice Pan

Gryte med biff, taco og ris

En meksikansk middagsgryte klar på 30 minutter!
  • Beregnet tid
  • Mild Krydder skala

Ingredienser

  • 1 spiseskje vegetabilsk eller olivenolje
  • 500 g kjøttdeig av storfe
  • 1 pakke (25 g) Old El Paso™ Garlic & Paprika tacokrydderblanding
  • 250 g basmatiris
  • 600ml vann
  • 1 glass (226 g) Old El Paso™ Thick ‘n Chunky Salsa
  • 200g hermetisert eller frossen mais
  • 75 g meksikansk ost eller cheddar, revet
  • Til servering
  • 1 liten hjertesalat, revet
  • 1 mellomstor tomat, hakket
  • Rømme

Slik gjør du

  • Varm olje i en 24 cm dyp stekepanne på middels varme til den er varm. Tilsett kjøttdeig av storfe, stek i 5 til 8 minutter til den er stekt. Rør av og til.
  • Rør inn tacokrydderblandingen, ris, vann, salsa og mais. Kok opp. Ta på lokk og reduser varmen til middels/lav. Kok i 12 til 15 minutter, rør en gang for å påse at risen ikke er setter seg i bunnen. Ta stekepannen av platen og la den stå i 5 minutter.
  • 3Rør i risblandingen med en gaffel for å løsne kornene og dryss på ost. Ta på lokk og la den stå 1 til 2 minutter eller til osten er smeltet. Serveres med salat, tomat og rømme, hvis ønskelig.

Gjøre det om til en burrito ved å rulle opp i tortillaer med litt ekstra salsa og rømme!