Grillet kylling med syrlig limemajones

Ingredienser

  • 4 kyllingfileter
  • Old El Paso™ Taco kryddermiks
  • 1 spiseskje mat- eller olivenolje
  • 2 mellomstore tomater, hakkede
  • 1 avokado, skåret i terninger
  • 1 rødløk, finhakket
  • 1 salathode i strimler
  • 4 ss majones
  • 1 Juice og skall fra lime
  • Old El Paso™ Taco Shells

Produkter i oppskriften

Slik gjør du

  • Bland tomatene, rødløken og avokadoen til en salat.
  • Bland juicen og skallet fra limefrukten med majonesen.
  • Bland Old El Paso™ Taco kryddermiks med oljen i en stor bolle, og legg kyllingen i blandingen slik at den dekkes godt. Tilbered kyllingfiletene på en middels varm grill eller i en grillpanne i 12-15 minutter, og snu noen ganger. Kontroller at kyllingen er gjennomstekt, og skjær den deretter opp i fine skiver.
  • Varm tacoskjellene ved å følge anvisningene på pakken.
  • Fyll de sprø tacoskjellene med kylling, avokadosalat, strimlede salatblader, en stor klatt syrlig limemajones, og nyt det hele.