Glutenfrie kylling-enchiladas

Glutenfrie kylling-enchiladas

Lag et deilig måltid til hele familien med en oppskrift på glutenfrie enchiladas fra Old El Paso. Følg steg-for-steg anvisningen for en lettvint middag.
Beregnet tid 25 minutter
Antall personer 4
Krydder skala Mild
Ingredienser 5

Ingredienser

  • 500 g kylling, skåret i biter
  • 150 g maiskorn
  • 1 rød løk, hakket
  • 150 g mozzarella, revet
  • 1 Old El Paso™ glutenfrie tortillas

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 180 °C (160 °C varmluftovn). Varm litt olje i en stor stekepanne og brun kyllingen på høy varme i 4 minutter. Tilsett løken og stek videre i 3 minutter. Tilsett sausen og maiskornene og 80 ml varmt vann; gi et oppkok og la småkoke i 4 minutter. Ta bort fra varmen og rør inn halvparten av osten.
  2. Varm opp tortillaene - i mikrobølgeovn: Stikk hull på forpakningen og legg den inn i mikrobølgeovnen. Varm opp i 35 sekunder på full styrke (800 Watt)*. Åpne pakningen, ta fra hverandre tortillaene og hold dem tildekket til de skal serveres. * tiden kan variere med styrken på mikrobølgeovnen.
  3. Legg en stor skje med kyllingblanding midt på hver av tortillaene, hell over litt av sausen, rull sammen og legg i en ovnsfast form. Fordel resten av sausen over enchilladaene og strø over resten av osten. Stek i 10 minutter eller til osten har smeltet. Server og nyt!

Eksperttips

  • Gjør en ekstra vri på enchilladaene - topp dem med koriander og avokadobiter før servering. - I panne: Varm opp en stekepanne og stek tortillaene i 5 sekunder på hver side. Pakk inn i et kjøkkenhåndkle for å dampe.
  • Sett kylling og paprika, tortillaene, mais- og tomatsalsaen på bordet så alle kan lage sin egen!
  • Du kan spe på med revet ost, sorte bønner, salat eller litt guacamole!