Fajitas glutenfri

Fajitas glutenfri

Sett et unikt, glutenfritt meksikansk måltid på bordet med tapioca, mais og quinoa og en oppskrift på Old El Paso tortillas. Få den gode følelsen med familien din på bare 15 minutter!
Beregnet tid 15 minutter
Antall personer 3
Krydder skala Mild
Ingredienser 6

Ingredienser

  • 500 g kylling
  • 2 paprika
  • 1 løk
  • 1 glutenfri spice Mix
  • 1 glutenfri salsa for topping
  • 1 Old El Paso™ glutenfri tortilla

Slik gjør du

  1. Skjær kylling, paprika og løk i tynne strimler. Stek kyllingen i en panne med litt olje på medium varme til den er helt gjennomstekt. Tilsett løk og paprika og strø over den glutenfrie krydderblandingen. La steke videre i 5 minutter og rør av og til.
  2. Varm opp tortillaene:
    - Mikrobølgeovn: Stikk hull på forpakningen og legg den inn i mikrobølgeovnen. Varm opp i 35 sekunder på full styrke (800 Watt). Åpne pakningen og dra fra hverandre tortillaene.
    - Ovn: Forvarm ovnen til 140 °C (120 °C varmluftovn). Ta tortillaene ut av pakningen, skill dem fra hverandre og pakk dem inn i alufolie eller stekepapir. Varm opp i 10 minutter. Hold dem tildekket til de skal serveres.
  3. Server varme tortillas, dampende kylling med sprø grønnsaker og glutenfri salsa.