Ingredienser

  • 2 stykker Old El Paso™Flour Tortillas
  • 4 norske epler
  • 2 ss smør
  • 2 ts sukker
  • 0,5 krm malt kanel
  • 1 dl Philadelphia ost
  • 2 kvaster mynte

Slik gjør du

  • Sett ovnen på 200 °C.
  • Skrell og skjær eplene i 1 cm store biter.
  • Stek deretter raskt i smør og tilsett sukker for å få en lysebrun farge.
  • Smaksett med kanel og la det avkjøles.
  • Smør Philadelphia ost på den ene Old El Paso™ Flour Tortilla og fordel deretter eplebiter og mynte på toppen.
  • Legg den andre Old El Paso™ Flour Tortilla som et lokk over.
  • Legg så tortillaene på en bakeplate og sett den inn på en plate i ovnen.
  • Stek raskt, i ca. 5 minutter. Del deretter de varme tortillaene i små trekanter og garner med mynte.