Easy Chicken and Black Bean Enchiladas

Enkle enchiladaer med kylling og svarte bønner

Prøv disse raske enchiladaene med kylling, bønner og ost, med en smak av enchilada-saus og mild chili.
  • Beregnet tid
  • Mild Krydder skala
  • Ingredienser

Ingredienser

    Enchilada
  • 1/2 teskje olje, til smøring
  • 2 glass (344 g) Old El Paso™ Enchiladasaus
  • 650 g ferdigstekt kylling i biter (helst grillet kylling)
  • 1 grønn chili, finhakket
  • 1 boks (400 g) Old El Paso™ sorte bønner, drenert og skylt
  • 1 pakke Old El Paso™ Super Soft Mini Flour Tortillas (8 stykk)
  • 225 g cheddar, revet
  • Til servering
  • 2 tomater, frø fjernet og kuttet i terninger
  • Korianderblader, hakket

Slik gjør du

  • Forvarm ovnen til 220 °C (varmluft 200 °C). Smør en 33 x 23 cm ildfast form med olje og ha i halvparten av enchilada-sausen i bunnen av formen. Bland kyllingen, ½ av den gjenværende sausen, chiliene og bønnene i en mellomstor bolle.
  • Legg tortillaene på en arbeidsflate. Fordel kyllingblandingen på tortillaene og tilsett deretter 1 spiseskje med revet ost. Rull opp tortillaene og legg dem med sømsiden ned i den ildfaste formen. Topp enchiladaene med den gjenværende enchilada-sausen og osten.
  • Stek i ovnen i 12–15 minutter eller til osten er helt smeltet. La dem stå i 5 minutter før servering. Pynt med tomater og koriander for servering.

Det er også godt å servere med hakket vårløk, avokado i terninger, jalapeños, og revet ost.