Enkle enchiladaer med kylling og svarte bønner

Enkle enchiladaer med kylling og svarte bønner

Prøv disse raske enchiladaene med kylling, bønner og ost, med en smak av enchilada-saus og mild chili.
Beregnet tid 35 minutter
Antall personer 5
Krydder skala Mild
Ingredienser 9

Ingredienser

Enchilada

  • 1/2 teskje olje, til smøring
  • 2 glass (344 g) Old El Paso™ Enchiladasaus
  • 650 g ferdigstekt kylling i biter (helst grillet kylling)
  • 1 grønn chili, finhakket
  • 1 boks (400 g) Old El Paso™ sorte bønner, drenert og skylt
  • 1 pakke Old El Paso™ Super Soft Mini Flour Tortillas (8 stykk)
  • 225 g cheddar, revet

Til servering

  • 2 tomater, frø fjernet og kuttet i terninger
  • Korianderblader, hakket

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 220 °C (varmluft 200 °C). Smør en 33 x 23 cm ildfast form med olje og ha i halvparten av enchilada-sausen i bunnen av formen. Bland kyllingen, ½ av den gjenværende sausen, chiliene og bønnene i en mellomstor bolle.
  2. Legg tortillaene på en arbeidsflate. Fordel kyllingblandingen på tortillaene og tilsett deretter 1 spiseskje med revet ost. Rull opp tortillaene og legg dem med sømsiden ned i den ildfaste formen. Topp enchiladaene med den gjenværende enchilada-sausen og osten.
  3. Stek i ovnen i 12–15 minutter eller til osten er helt smeltet. La dem stå i 5 minutter før servering. Pynt med tomater og koriander for servering.

Eksperttips

  • Det er også godt å servere med hakket vårløk, avokado i terninger, jalapeños, og revet ost.

Produkter i oppskriften