Ingredienser
Dipp
- 1/2 spiseskje vegetabilsk olje
- 500 g kjøttdeig av storfe
- 1 pakke (25 g) Old El Paso™ Hot & Spicy tacokrydderblanding
- 1 boks (435 g) Old El Paso™ Refried Beans
- 1 grønn chili, hakket
- 125 g Old El Paso™ Thick ‘n Chunky Salsa
- 175g cheddar, revet
Til servering
- Tomater i terninger
- Skivet vårløk
- Tortilla-chips
Slik gjør du
- I en 25 cm non-stick stekepanne, steker du kjøttet på middels/høy varme i 5 til 7 minutter under omrøring, til det er gjennomstekt. Dryss over tacokrydderblandingen og fortsette å steke i 2 minutter til kjøttet er dekket av krydder. Rør av og til.
- Tilsett bønner, chili, salsa og ost. Stek på middels/høy varme i 4 til 5 minutter under omrøring, inntil det er gjennomvarmt. Serveres med én gang, pyntet med tomatterninger og skivet vårløk. Serveres med tortilla chips for dipping.
Tips
Server gjerne med rømme, avokado og fersk, hakket koriander.