Enkel taco-bønnedipp

Enkel taco-bønnedipp

Denne raske og enkle dippen vil være familiens nye favorittbønnedipp med ostesmak, taco-kjøtt, bønner og salsa.
Beregnet tid 20 minutter
Antall personer 5
Krydder skala
Ingredienser 10

Ingredienser

Dipp

  • 1/2 spiseskje vegetabilsk olje
  • 500 g kjøttdeig av storfe
  • 1 pakke (25 g) Old El Paso™ Hot & Spicy tacokrydderblanding
  • 1 boks (435 g) Old El Paso™ Refried Beans
  • 1 grønn chili, hakket
  • 125 g Old El Paso™ Thick ‘n Chunky Salsa
  • 175g cheddar, revet

Til servering

  • Tomater i terninger
  • Skivet vårløk
  • Tortilla-chips

Slik gjør du

  1. I en 25 cm non-stick stekepanne, steker du kjøttet på middels/høy varme i 5 til 7 minutter under omrøring, til det er gjennomstekt. Dryss over tacokrydderblandingen og fortsette å steke i 2 minutter til kjøttet er dekket av krydder. Rør av og til.
  2. Tilsett bønner, chili, salsa og ost. Stek på middels/høy varme i 4 til 5 minutter under omrøring, inntil det er gjennomvarmt. Serveres med én gang, pyntet med tomatterninger og skivet vårløk. Serveres med tortilla chips for dipping.

Eksperttips

  • Server gjerne med rømme, avokado og fersk, hakket koriander.