Easy Taco Bean Dip

Enkel taco-bønnedipp

Denne raske og enkle dippen vil være familiens nye favorittbønnedipp med ostesmak, taco-kjøtt, bønner og salsa.
  • Beregnet tid
  • Sterk Krydder skala

Ingredienser

    Dipp
  • 1/2 spiseskje vegetabilsk olje
  • 500 g kjøttdeig av storfe
  • 1 pakke (25 g) Old El Paso™ Hot & Spicy tacokrydderblanding
  • 1 boks (435 g) Old El Paso™ Refried Beans
  • 1 grønn chili, hakket
  • 125 g Old El Paso™ Thick ‘n Chunky Salsa
  • 175g cheddar, revet
  • Til servering
  • Tomater i terninger
  • Skivet vårløk
  • Tortilla-chips

Slik gjør du

  • I en 25 cm non-stick stekepanne, steker du kjøttet på middels/høy varme i 5 til 7 minutter under omrøring, til det er gjennomstekt. Dryss over tacokrydderblandingen og fortsette å steke i 2 minutter til kjøttet er dekket av krydder. Rør av og til.
  • Tilsett bønner, chili, salsa og ost. Stek på middels/høy varme i 4 til 5 minutter under omrøring, inntil det er gjennomvarmt. Serveres med én gang, pyntet med tomatterninger og skivet vårløk. Serveres med tortilla chips for dipping.

Server gjerne med rømme, avokado og fersk, hakket koriander.