Enkel femten minutters kylling-nachos

Enkel femten minutters kylling-nachos

Disse nachoene er perfekte hvis du har rester til overs! Vi kommer med et forslag, men bruk det du har i kjøleskapet.
Beregnet tid 15 minutter
Antall personer 8
Krydder skala Mild
Ingredienser 8

Ingredienser

  • Olje for smøring
  • 200 g Old El Paso™ Original Nachips™
  • 225 g revet cheddarost
  • 1 ss Old El Paso™ Taco Spice Mix
  • 300 g stekt kylling, revet
  • 175 g maiskorn, boks eller fryst
  • 1 jalapeño chilli, i skiver
  • 100 g Old El Paso ™ Sliced Green Jalapeños

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 °C (180 °C varmluftovn), gass på 6. Legg bakepapir på en ovnsplate og smør med olje. Legg halvparten av Nachips™-ene i et jevnt lag på brettet.
  2. Bland sammen osten og taco-krydderblandingen i en bolle. Hell halvparten av blandingen over Nachips™. Legg halvparten av det du har av kylling, mais og jalapeño-skiver over Nachips™. Gjenta ett lag til.
  3. Stek i ovnen i 10 minutter eller til osten har smeltet.

Eksperttips

  • Ekstra god servert med cherrytomater, koriander, guacamole eller rømme. Bruk vanlige tortillas hvis du ikke får tak i Nachips™.