Cottage cheese-fylte kjøttboller med grønnsaksris og yoghurt

Ingredienser

Kjöttboller

  • 600 g kjøttdeig
  • 1 krm Old El Paso™ Taco Spice Mix
  • 1 krm salt
  • 1 egg
  • 3 ss strøbrød
  • 1 dl vann
  • 0,5 g cottage cheese
  • 3 ss smør

Grønnsaksris

  • 3 dl basmatiris
  • 0,5 hode romansalat
  • 1 dl blandede urter (persille, estragon og gressløk)
  • 0,25 purreløk (den grønne delen)
  • 0,25 agurk
  • 1 ss olivenolje

Yoghurt med sitron

  • 2 dl matyoghurt
  • 1 klype a Old El Paso™ Taco Spice Mix

Produkter i oppskriften

Slik gjør du

  • Bland deigen med 1 krm salt, Old El Paso™ Taco Spice Mix og egg.
  • La strøbrød og vann stå og trekke i 5 minutter.
  • Arbeid inn strøbrødet i deigen og spe eventuelt med litt vann.
  • Foreta en stekeprøve og smak til med salt og pepper
  • Form til små kjøttboller og fyll dem med cottage cheese.
  • Stek kjøttbollene med smør i en varm stekepanne inntil de er gyllenbrune.