Chililaks med salat på søtpoteter

Ingredienser

  • 600 g laksefilet
  • 1 ss Old El Paso™ Fajita Spice Mix
  • 2 ss solsikkeolje
  • 4 søtpoteter
  • 1 boks mais fra Green Giant™
  • ¼ chili
  • 2 kvaster koriander
  • 1 lime
  • 4 reddiker
  • 4 ss olivenolje
  • salt og pepper

Slik gjør du

  • Sett ovnen på 150 °C.
  • Skjær laksefileten i fire like store biter og krydre med fajitakrydder og salt.
  • Varm deretter opp solsikkeolje i en stekepanne og stek fisken til den er gyllenbrun på alle sider.
  • Stek ferdig i ovn i 5–8 minutter.
  • Skrell og skjær søtpotetene i 1 cm store terninger og kok dem i saltet vann til de er myke.
  • Hell av vannet og tilsett finhakket chili, koriander, mais og olivenolje.
  • Krydre med salt og pepper.
  • Server med limebåter og reddiker.