Ingredienser

  • 1 pose Old El Paso™ Fajita Spice Mix
  • 1 boks Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa
  • 1 pose Old El Paso™ Nachips™ eller Tortilla Chips
  • 4 kyllingfileter
  • 1,25 dl rømme
  • 1 juicen fra lime
  • 1 rødløk, tynne skiver
  • 1 gul eller rød paprika, tynne skiver
  • 1 avokado, skåret i terninger
  • 1 stort salathode, strimlet
  • 1 spiseskje mat- eller olivenolje

Slik gjør du

  • Bland rømmen med limejuicen og rør inn en spiseskje av Old El Paso™ Fajita Spice Mix i en bolle, som deretter settes kaldt.
  • Bland resten av Old El Paso™ Fajita Spice Mix med olje i en annen bolle, legg kyllingen i slik at den dekkes godt.
  • Tilbered kyllingbrystene på en middels varm grill eller i en grillpanne i 12-15 minutter, snu flere ganger før de er ordentlig gjennomstekt.
  • Legg salat, paprika, løk og avokado i en stor bolle eller på tallerkener, legg Nachips™ eller tortillachips rundt kantene, eller server chipsen separat.
  • Skjær kyllingen i skiver, og legg den på salaten, hell litt av rømmedressingen og salsaen over. Velbekomme!