Matpakkeidéer med Tortilla Pockets

packed lunch ideas

 

Glem brødskiver og gled deg til matpakker som hele familien gleder seg til. Enten du er fysen på noe søtt eller surt, varmt eller kaldt - disse lunchidéene er superenkle å lage. Tortilla Pockets passer perfekt i matboksen: Fyll den opp og dra avgårde!

HVA ER TORTILLA POCKETS?

Tortilla Pockets er formet for å gjøre slutt på sølete måltider! Den smaker akkurat som de deilige Old El Paso tortillaene du kjenner, men de er tette i bunnen for å hindre at det drypper og søler. Perfekt når ungene skal lage sin egen mat: Bare fyll dem opp lagvis og skap ditt eget mesterverk! Like gode varme som kalde: Prøv de enkle oppskriftene våre og ta med deg Tortilla Pockets til lunch.

TORTILLA POCKETS LUNCH TIPPS

● Våre Tortilla Pockets kommer pakket som to sett med 4 tortillas, så du kan forberede i to omganger og oppbevare dem i kjøleskapet - perfekt når du vil prøve ut forskjellige lunchalternativer!

● Trenger du en ekstra hånd når Pocketene skal fylles? Legg dem i en kopp og bruk begge hender for å fylle.

● Bruk en liten stekespade til å dytte ingrediensene inn i Pocketene og pass på at de blir ordentlig fulle!

● Liker du å planlegge? Gjør i stand Pocketene kvelden i forveien, pakk dem i plastfolie og oppbevar dem i kjøleskap, klare for lunch neste dag.

● Lager du vegansk eller vegetariansk mat? Pass på at du leser innholdsfortegnelsen for å være sikker på at ingrediensene oppfyller de kravene du stiller. Produkter og kilder til ingredienser kan endres.