Når du feirer halloween hjemme!

Når du feirer halloween hjemme!

 

Hvem har sagt at halloween 2020 er avlyst? Alt er litt annerledes i år, men du kan likevel feire og la deg skremme hjemme med disse enkle halloween idéene! Festlig mat og drikke og halloween-aktiviteter for barn: lag en halloween som både voksen og barn vil huske.

 

HALLOWEEN IDEER TIL MAT

SLIK SKJÆRER DU UT ET GRESSKAR

Å skjære ut et gresskar hører med til de fineste halloween-tradisjonene og er en fin måte å være kreativ på. Enten du lager en tradisjonell "jack-o-lantern" eller ditt eget unike design, kan du følge disse enkle stegene for å skjære t gresskaret ditt.

1. PLANLEGG FØR DU KJØPER

SLIK SKJÆRER DU UT ET GRESSKAR
Tenk ut hva du vil lage og kjøp et gresskar som passer. Små gresskar er fine for enkle lykter, men velg et som er større for intrikate mønstre eller bokstaver.

2. FORBEREDE, FORBEREDE, FORBEREDE

SLIK SKJÆRER DU UT ET GRESSKAR
Det kan være fristende å slippe ungene løs på gresskarene med én gang, men et er mer moro hvis en voksen gjør litt forarbeider.

  • Bruk en stor kniv og skjær av toppen på gresskarene; lag et hakk i en av sidene, så det blir lett å sette på toppen igjen.
  • Så bruker du en stor skje til å skrape ut frøene og trådene i fruktkjøttet inni gresskaret. Kast eller oppbevar for å lage den kjempegode Pumpkin Spice-kremen du finner oppskrift på nedenfor!
  • Tørk av innsiden av gresskaret så det er klart for utskjæring.

3. TEGN OPP MØNSTERET DITT

SLIK SKJÆRER DU UT ET GRESSKAR
Før du starter bør du bestemme hva du vil skjære ut, og først tegne det opp. Enten rett på gresskaret eller på et papir som du taper fast.

4. START MOROA

SLIK SKJÆRER DU UT ET GRESSKAR
Nå er det på tiden å begynne å skjære! Hold godt øye med barn hele tiden og ikke få panikk hvis du gjør en feil. Ta en tannpirker og sett den løsnede delen tilbake på plass!


HALLOWEEN IDEER TIL DRIKKE