Chipotle hongos med syltet rødløk og pico de gallo

Chipotle hongos med syltet rødløk og pico de gallo

Server en smaksrik vegetarrett bestående av portobellosopp med et hint av røkt chipotle, sursøt rødløk og den meksikanske nasjonal-salsaen Pico de Gallo – ”hanens nebb”.
Antall personer 4
Krydder skala Mild
Ingredienser 15

Ingredienser

  • 1 pakke Old el Paso™ Stand ‘N Stuff Mini™ Tortillas

CHIPOTLE HONGOS

  • 4 portobellosopper
  • 1/2 rød chili 1 ss olivenolje
  • 1/2 pakke Old el Paso™ Fajita BBQ mix
  • Koriander

SYLTET RØDLØK

  • 1 dl eddik
  • 2 dl sukker
  • 3 dl vann
  • 2 rødløker

PICO DE GALLO

  • 3 – 4 tomater
  • 1 potte koriander
  • 1 rød chili
  • 1 sølvløk
  • Saft av 1 lime
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

  1. Skjær portobellosoppen i mindre biter, og hakk chilien. Varm opp olivenoljen i en stekepanne, og fres soppen og chilien. Tilsett krydder-blandingen. Server med syltet rødløk og Pico de Gallo.
  2. Syltet rødløk
    Skjær rødløkene i tynne skiver, gjerne med mandolin, og legg dem på et glass. Kok opp laken inntil sukkeret er oppløst. Hell den deretter over løken, og la stå kjølig under lokk i minst 1 time før servering.
  3. Pico de Gallo Hakk tomater, løk, chili og koriander. Bland alt, og press i saften fra en lime. Smak til med salt. Server umiddelbart.